aprilie 24, 2024

11.11.2021 – SIGMED IV – Inovare și îmbunătățire continuă pentru siguranță și calitate

sursa foto: pixabay

Alături de Asociația CREST, vă invităm la Conferința internațională online “SIGMED IV – INOVARE ȘI ÎMBUNĂTĂȚIRE CONTINUĂ PENTRU SIGURANȚĂ ȘI CALITATE” ce va avea loc în perioada 11-12 noiembrie 2021.

Partenerii profesionali ai evenimentului sunt: Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și Spitalul Clinic de Urgență “Prof Dr.Agrippa Ionescu” București.

Conferința vine în întâmpinarea nevoilor practice ale profesioniștilor din instituțiile sanitare (unități cu paturi / ambulatorii) implicați în implementarea sistemelor de management al calității, respectiv:

  • manageri de spitale
  • directori medicali
  • directori financiari
  • medici și asistenți șefi
  • angajați ai structurilor de management al calității.

Conferința este axată pe aspecte concrete oferind o abordare comprehensivă a inovării și îmbunătățirii continue a calității serviciilor de sănătate. Totodată, conferința oferă un excelent prilej de dezvoltare profesională continuă a asistenților medicali și evaluatorilor de spitale, participarea la eveniment fiind creditată cu puncte de educație continuă.

Conferința se va desfășura online pe platforma WEBEX – CISCO.

Informații suplimentare despre Conferință și edițiile anterioare puteți obține pe pagina www.sigmed.org, prin telefon/fax 0261-877770, 0261-877771 sau e-mail office@crest.ro.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.