februarie 22, 2024

Webinar Management și intervenție nutrițională – 12-13 noiembrie

sursa foto: pixabay

Aproximativ 50 % din români consumă dulciuri și produse de patiserie în fiecare zi! Alimentație nocivă

Românii au o speranță de viață cu 5,9 ani mai mică decât alți europeni.
Haideți să găsim în echipă cele mai practice și eficiente soluții pentru conștientizarea importanței și nevoii adoptării unui stil alimentar sănătos, de către pacienții dumneavoastră.

Dacă sunteți medic de familie, pediatru, medic de boli de nutriție, metabolice și diabet, endocrinolog, nutriționist, dietetician, cardiolog, medic de medicină sportivă, sănătate publică, igienist, medic de medicină școlară, medicina muncii, genetician, medicină de laborator, siguranța alimentară, farmacist sau psiholog trebuie să fii parte a acestui webinar!

Timp de două zile vom discuta și vom găsi soluțiile practice pe care le veți putea folosi eficient în cabinete/ farmacii pentru a îmbunătăți randamentul deciziilor corecte luate de pacienți în privința alimentației.

Pentru înscriere accesați link-ul: http://houston.ro/inscriere-nutritie/.

Pentru detalii despre lectori, teme sau suport înscriere Andra vă va răspunde cu drag la tel 0756 030 372 sau andra.bumbac@houston.ro.

Taxa de se poate achita online pe https://flashmedical.ro/shop/evenimente/taxa-de-participare-webinar-management-si-interventie-nutritionala-12-13-noiembrie/?fbclid=IwAR0BlHKmb3DIJkRjfzzOkoEFmGqXCEAi9ADuDN1c3xIAJW0OZ4rOHj67ESg, sau prin virament bancar: Cont RON: RO94 BACX 0000 0003 3054 6010 deschis la Unicredit Tiriac Bank, sucursala Alba Iulia București, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. – CUI RO 25249091, J40/3074/09.03.2009).

După efectuarea plății, pentru finalizarea înscrierii, vă rugăm să ne trimiteți o copie după OP la adresa de e-mail andra.bumbac@houston.ro

Mai multe detalii: http://houston.ro/management-si-interventie-nutritionala/

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.