iulie 13, 2024

Noi tranșe de medicamente Tocilizumab și Kineret în spitale

Ministerul Sănătății asigură aprovizionarea spitalelor cu medicamentele necesare pacienților infectați cu SARS-CoV-2, fiind vorba de Tocilizumab și Kineret. Cele 50.000 de cutii de Molnupiravir au fost distribuite în peste 200 de centre de evaluare și spitale care tratează pacienți cu COVID-19.

Ministrul Sănătății, prof.univ.dr. Alexandru Rafila a aprobat, luni, distribuția unei noi tranșe de medicamente pentru tratamentul pacienților infectați cu SARS-CoV-2, care cuprinde 1.500 de flacoane de 400 mg Tocilizumab și peste 48.600 de doze de Kineret.

Mihai Neșu ar putea merge din nou: Cea mai importantă veste vine din Israel

Medicamentele vor fi distribuite în aproximativ 300 de unități sanitare care tratează pacienți cu COVID-19, cu forme medii și grave de boală.

Cele 50.000 de cutii de Molnupiravir achiziționate de către Ministerul Sănătății au fost distribuite în peste 200 de centre de evaluare și spitale care tratează pacienți cu COVID-19.

Molnupiravir este primul medicament specific anti-COVID-19 aprobat pentru persoanele cu risc de a dezvolta o formă severă de COVID-19.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.