iulie 12, 2024

Medicul lui Joe Biden respinge zvonurile potrivit cărora liderul SUA ar fi tratat pentru Parkinson

sursa foto: digi24

Medicul lui Joe Biden spune că președintele nu are Parkinson și că face doar controale anuale la neurolog. Explicațiile au fost prezentate prin intermediul unei scrisori publice. Discuțiile apar în cadrul dezbaterii ample provocate de starea de sănătate a președintelui SUA.

Joe Biden nu a prezentat niciun simptom al bolii Parkinson, a explicat medicul său într-o scrisoare publicată după ce s-a aflat că un specialist l-a vizitat pe președinte de mai multe ori în ultimul an, anunță Sky News.

Potrivit The New York Times, jurnalele vizitatorilor Casei Albe arată că doctorul Kevin Cannard, un neurolog specializat în tulburări de mișcare și care a publicat recent o lucrare despre boala Parkinson, a vizitat Casa Albă de opt ori din vara trecută până în primăvara acestui an.

Cu toate acestea, medicul personal al lui Biden, Kevin O’Connor, a publicat o scrisoare în care a insistat că „Președintele Biden nu a consultat un neurolog în afara controlului său anual”.

Preocupările cu privire la sănătatea președintelui SUA au crescut după gafele lui Biden în dezbaterea cu Donald Trump. Numeroși democrați i-au cerut președintelui să renunțe la cursa electorală. În replică, Joe Biden le-a trimis o scrisoare democraților din Congres. El a spus că s-a „angajat ferm” în campania sa de realegere și a promis că va rămâne în competiția împotriva lui Trump.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.