iunie 22, 2024

Ceaiul recomandat în funcție de grupa de sânge. Tu îl consumi?

sursa foto: pixabay

Ceaiul este o băutură sănătoasă, pe care ar trebui să o consumi cu încredere indiferent de anotimp.

Citește mai jos care este ceaiul care ți se potrivește, în funcție de grupa de sânge:

 
Ceaiuri recomandate pentru grupa sanguină 0
Cei care au grupa sanguină 0, sunt persoane carnivore şi se confruntă adesea cu probleme de hiperaciditate a stomacului.
Sortimentele de ceai recomandate pentru aceasta grupa de sânge sunt: ceaiul de gălbenele, ceaiul verde, ceai de ghimbir, ceai de muşeţel, ceai de măceşe, ceai de mentă, ceai de păpădie şi ceai de ginseng.
Ceaiuri recomandate pentru grupa sanguină A
Cei care au grupa sanguină A, sunt persoane foarte emotive şi analitice, dar şi mult mai sensibile la stres. Ele au, de regulă, niveluri mai crescute de cortizol, hormonul stresului, pe care corpul lor îl produce în cantităţi mai mari ca răspuns la situaţiile de stres.
Sortimentele de ceai recomandate pentru aceasta grupa de sânge sunt: iasomie, cimbru, gălbenele, coada-şoricelului, păducel, ghimbir şi ceaiul verde.
Ceaiuri recomandate pentru grupa sanguină B
Cei care au grupa sanguină B, sunt persoane care au un metabolism mai lent, sunt predispuse la boli autoimune, probleme de îngrăşare, letargie, oboseala cronică şi tulburări de somn.
Sortimentele de ceai recomandate pentru aceasta grupa de sânge sunt: ceai de cruşin şi soc, ceaiul verde, salvie, frunze de mesteacăn, păpădie, coada şoricelului şi roiniţa.
 
Ceaiuri recomandate pentru grupa sanguină AB
Cei care au grupa sanguină AB, sunt persoane foarte intuitive, cel mai puţin predispuse la stres, dar au un libido scăzut.
Sortimentele de ceai recomandate pentru aceasta grupa de sânge sunt: ceai de busuioc, ceai verde, ghimbir, urzici, catuaba, ovăz şi ceai de maca.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.