iulie 12, 2024

Trucurile de frumusețe ale Romaniței Iovan! La 57 de ani, celebra creatoare e impecabilă

sursa foto: facebook

Timpul a fost destul de generos cu Romanița Iovan. Fost model al „epocii de aur” și celebră creatoare, Romanița sfidează vârsta și cursul naturii, până la urmă, fiindcă la 57 de ani se prezintă într-o formă care le face invidioase chiar și pe cele mai tinere dintre noi.

Secretele Romaniței au fost dezvăluite recent chiar de ea. „Dacă vrem să facem într-adevăr un efort, nu e un efort foarte mare, dar este un efort, este important să eliminăm câteva alimente și să ținem oarecum un număr suficient de mic de calorii.

Practic nu ar trebui să avem mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Dacă chiar ne dorim să slăbim. Și să nu mâncăm după ora 19:00. E simplu de ținut teoretic, mai greu este cu practica”, a mărturisit Romanița Iovan pentru Ciao.

„Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol.

Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta”, a mai povestit vedeta în respectiva publicație.

Ține posturile cu sfințenie

Și în timp ce noi, ceilalți, ne luptăm cu kilogramele acumulate după sărbătorile de iarnă, pentru Romanița nu e cazul. Norocul ei cel mare e că nu este o gurmandă și nici pofticioasă.

„Nu gătesc specific ce se mănâncă de sărbători, că vorba fiului meu: mama știe să facă numai salate. Eu asta mănânc, asta știu să fac. Eu chiar am ținut și postul, țin astea două posturi de Crăciun și de Paște. E o chestie și de voință și de credință.

Nu e un efort prea mare, mai ales ca s-a mâncat foarte mult pește. Chiar a fost foarte ușor de ținut postul. De Crăciun… am gustat si eu un cârnat, două sarmale și cozonac”, a mai spus Romanița pentru Ciao.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.