decembrie 4, 2023

Sezon estival fără restricții! Anunțul lui Alexandru Rafila

sursa foto: digi 24

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila spune că, în opinia lui, vom avea o vară cu condiții de normalitate și cu restricții extrem de puține.

„Opinia mea este că vom avea o vară cu condiții de normalitate și cu restricții extrem de puține, dar, repet, acest lucru trebuie luat cu rezervă pentru că atunci când discuți de o boală transmisibilă cu un virus nou, deja împlinește trei ani în curând, dar totuși este încă nou, nu poți să faci decât presupuneri. Presupunerea în acest moment este de un sezon estival fără restricții, dar lucrul aceasta rămâne șă fie confirmat de realitate”, a declarat marți Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila propune eliminarea mai multor restricții

El spune că în prezent se înregistrează un trend descendent al numărului de cazuri, al numărului de decese și al numărului de pacienți cu Covid internați la ATI.

„Evoluția este constant descendentă, încât estimăm ca în curând, într-un interval de 1-2 săptămâni, să ajunge la sub 1.000 de cazuri înregistrate zilnic și cu o scădere rapidă a incidenței cumulate la nivel național”, a adăugat ministrul Sănătății.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: