decembrie 6, 2023

Octavian Jurma: Omicron nu este un porumbel al păcii, este un troian care poate ucide

sursa foto: Facebook

Medicul Octavian Jurma trage un semnal de alarmă în ceea ce privește varianta Omicron a coronavirusului. Nu este un porumbel al păcii, este un troian pe care îl invităm în casele noastre ca vaccin natural și care poate ucide, susține specialistul timișorean.

Octavian Jurma îi critică pe cei care anunță că tulpina Omicron este mult mai blândă decât variantele anterioare.

„De fiecare dată când aud la televizor în România “varianta Omicron este mult mai blanda decât…” mă apucă disperarea. Formulă corectă este “varianta Omicron este mult mai blanda decât varianta Delta în țările cu rată mare de vaccinare”! În România au murit 3% dintre cei infectați în valul Delta. În Danemarca au ajuns în spital 1% din cei infectați. Adică într-o țară puternic vaccinată Delta a spitalizat 1% din cei infectați (că o gripă contemporană), iar într-o țară puternic nevaccinata Delta a ucis 3% (că o molima medievală)”, a explicat Jurma.

Rafila crede că vaccinul anti-covid va fi făcut o dată pe an. Riscul administrării de doze din acelaşi vaccin la intervale scurte

Varianta Omicron este foarte periculoasă și poate ucide, avertizează Octavian Jurma.

„Deci “mult mai blândă” înseamnă în cele mai fericit caz pentru România, că “doar” jumătate din cei care sunt spitalizați vor avea nevoie de terapie intensivă, nicidecum că “pandemia s-a terminat și asta e valul de adio.” Omicron nu este un porumbel al păcii între omenire și pandemia care ne asediază de 2 ani. Omicron este un troian aparent benefic pe care îl invităm în casele noastre ca “vaccin natural” dar care poate ucide, chiar așa blând cum pare, 1% din cei confirmați în România”, a adăugat specialistul.

Vaccinarea este singura soluția în fața valului Omicron, mai spune Jurma.

„Infectarea nu este niciodată mai bună decât vaccinarea. Vă dați seama că acești oameni încearcă să vă convingă să vă vaccinați cu un “vaccin natural” care ucide sigur 1 din 100, dar vă sperie și va țin departe de un vaccin medical care poate reduce riscul de deces de mii de ori in cazul infectării cu “vaccinul natural”?”, este concluzia lui Octavian Jurma.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d