aprilie 24, 2024

Gusturi elementare. Combinații surprinzătoare (P)

Vara aceasta te invităm să descoperi gusturi elementare prin combinații surprinzătoare! Sărbătorește lansarea filmului Elementar, cea mai nouă producție Disney și Pixar și câștigă premii de colecție!

Descoperă povestea lui Ember și a lui Wade în cea mai nouă producție Disney și Pixar, Elementar, din 16 Iunie la cinema! Într-un oraș în care locuitorii cartierelor de Foc, Apă, Pământ și Aer trăiesc împreună, o tânără înflăcărată și un tip care se lasă ușor dus de val sunt pe cale să descopere ceva cu adevărat elementar: cât de multe lucruri au de fapt în comun!

Dominați de viteza lumii în care trăim, de elementele naturii care ne înconjoară și despre care considerăm că doar într-un anumit fel se pot armoniza, reușim oare să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară? Fiecare experiență care ne ajută să pășim în afara elementului nostru reprezintă de fapt momentul în care reușim să ne autodepășim, să ne dezvoltăm și să evoluăm.

Combinațiile surprinzătoare sunt cele care te marchează și cele pe care le ținem minte cel mai ușor. Încearcă să ieși din elementul tău și vei fi surprins! Gusturi noi, experiente senzoriale unice ce transformă o gustare într-o nouă formă de arta prin combinații neașteptate, ingrediente proaspete și produse de o calitate excelentă.

Băneasa ți-a pregătit o nouă promoție în care curajul, inovația și bunul gust al produselor delicioase Băneasa sunt cuvintele de ordine, așa că nu mai sta pe gânduri și sărbătorește cu noi:

  1. Cumpără 2 produse Băneasa participante la promoție: Făină albă Superioară 000 Băneasa, Spaghetti Băneasa sau Farfalle cu ou Băneasa.
  1. Înscrie Bonul Fiscal pe pastebaneasa.ro/campanie-elementar si câștiga unul din sutele de premii de colecție pentru o experienta de neuitat!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.