februarie 22, 2024

Corina Dănilă se luptă cu o boală incurabilă. Mărturii emoționante despre cum își ascunde afecțiunea

sursa foto: playtech.ro

Corina Dănilă, una dintre cele mai îndrăgite actrițe și prezentatoare TV din România, se confruntă cu o boală cumplită. Vedeta recunoaște că are probleme de sănătate, dar încearcă pe cât posibil să nu le facă vizibile în fața publicului.

Actrița suferă de o boală auto-imună, pe care este nevoită să o ascundă în fața publicului de la teatru. Corina Dănilă a povestit că a dezvoltat vitiligo, pe fond emoțional.

Vedeta a povestit recent cum a dezvoltat boala și mai ales cum reușește să o țină sub control.

3 tipuri de băuturi care ne pun în pericol silueta – Cori Grămescu ne învață cu ce să le înlocuim

Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate. Urmez în prezent terapia cu oxigen hiperbar (HBOT), la Centrul Medical Naturalia, pentru că oxigenul respirat difuzează din capilare în ţesuturi şi ajunge în zonele slab perfuzate, ajutându-mă la ameliorarea durerilor de coloană şi articulaţii”, a declarat Corina Dănilă, pentru Click.ro.

Deși nu se rușinează să ascundă faptul că suferă de o boală, actrița recunoaște că își ascunde afecțiunea în fața publicului. Motivul este unul cât se poate de ușor de înțeles, își dorește ca oamenii din sală să fie atenți la rolul pe care îl joacă, nu la detaliile care ar putea apărea pe parcursul spectacolului.

E vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa.

Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă şi pe mâini, atât la teatru cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele”, a mai povestit actrița, pentru sursa citată mai sus.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.