decembrie 4, 2023

Boala cruntă de care suferă Adda: ‘A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părţi ale corpului ca să fiu diagnosticată’

sursa foto: antena3.ro

Adda a aflat, după un an jumătate de chin în care i s-a pus diagnostic greşit, că suferă de Borelioza şi Bartonella. “A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părţi ale corpului ca să fiu diagnosticată”, a dezvăluit artista.

“Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greşit şi mi s-a dat tratament şi mai greşit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părţi ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza şi Bartonella- transmise de căpuşe şi ţânţari, ploşnite sau dacă te muşcă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamaţia şi neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acţionat la timp. Aşa că urmează o perioadă de luptă şi de tratament agresiv care durează în total un an şi jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Şi trag să-mi duc la final o parte din proiecte şi să-mi onorez promisiunile”, a transmis Adda pe pagina sa de Facebook.

“La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioadă din spaţiul public- emisiuni şi apariţii, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi rămane aici, pe online şi vă voi ţine la curent când pot şi cât pot. Vă voi lăsa şi albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Plănuiam o lansare aniversară cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui Martie va veni şi noul single.

I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum in mine. Şi promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii “specialişti” ai României vor pune mâna pe carte! Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienţii pe piste greşite şi să se trezească la realitate! Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENTIE ŞI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA , aceste două “minunăţii” te pot ucide sau te pot nenorocii pe viaţă!!! Dacă nu sunt depistate la timp. I se poate întâmpla oricui”, a mai scris artista.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: