septembrie 23, 2023

A apărut Dieta-Barbie. Alimentele consumate de Margot Robbie pentru a arăta perfect

sursa foto: Hello! magazine

A apărut dieta-Barbie. Toată lumea caută să afle care este regimul alimentar urmat de Margot Robbie, actrița care a interpretat rolul celebrei păpuși. S-a aflat, astfel, care este lista cu produsele consumate de aceasta pentru a avea o siluetă perfectă.

Margot a mâncat alimente fermentate pentru kimchi, kefir, varză murată și toate alimentele amare, a Jasmina Vico, specialist în îngrijirea pielii. Nu multă lume știe care sunt beneficiile consumului acestor produse. Ele ajută la îmbunătățirea digestiei, iar asta pentru că au un valori ridicate de probiotice, benefice pentru bacteriile care sprijină sănătatea microbiomului. În plus, au un rol în absorbția nutrienților. Ele reduc și simptomele precum indigestia, balonarea și constipația.

Lista de alimente ale actriței din Barbie

Robbie are pe lista sa de alimente preferate și fructele de pădure. Acesta furnizează potasiu, magneziu, vitaminele C și K, precum și fibre. Ele o sursă bogată de antioxidanți, contribuind la protejarea pielii împotriva radiațiilor UV și poluării. Totodată, au anumite proprietăți antiinflamatorii ce reduc riscul afecțiunilor cronice.

Un alt aspect important este faptul că actrița din Barbie dar și alte colege de platou au urmat un regim pe bază de ceai de armurar. El  are multe beneficii, fiind recomandat pentru susținerea sănătății ficatului și îmbunătățirea digestiei, prin faptul ca are antioxidanți și efecte antiinflamatorii.

Micul dejun consumat de Margot Robbie

Nu trebuie omis nici o anumită dezvăluire făcută chiar de către actriță. Ea a mărturisit, la un moment dat, că la micul dejun mănâncă toast cu avocado, brânză Halloumi gătită la grătar și bacon, într-un stil specific australian.

La prânz, Margot Robbie alegea alimente pline de proteine, iar la cină mânca tăiței de orez cu legume sau ton cu cartofi dulci.

Dar conceptul de dietă este o corvoadă pentru actriță, după cum ea însăși a spus., informează Fanatik.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: