aprilie 24, 2024

Rezultate uimitoare pentru ten: Amestecă ulei de cocos cu o lingură de bicarbonat

sursa foto: pixabay

Există milioane de produse cosmetice pe care dăm sume destul de mari pentru a avea o piele perfectă, însă de multe ori niciunul nu este așa eficient și ne dăm seama că am făcut o investiție proastă. Din fericire, există și soluții naturale și ieftine care chiar fac minuni pentru ten și piele.

Printre acestea se numără și masca cu ulei de cocos și bicarbonat. Aceasta are proprietățile care dă tenului un aspect de porțelan, prin albire și estomparea ridurilor.

Ingrediente:

– 1 lingură de bicarbonat de sodiu

– 1 lingură ulei de cocos.

Cum se prepară masca:

Mai întâi, va trebui să topești puțin ulei de cocos într-o baie de apă (în cazul în care se solidifică). Când ai uleiul topit, adaugă o lingură din el împreună cu alta de bicarbonat de sodiu într-un recipient și amestecă ingredientele până obții masca de casă.

Secretul frumuseții femeilor din India și Brazilia: Trucuri pe care le poți aplica foarte ușor în viața ta

Cu fața spălată și uscată în prealabil, aplicați masca pe față făcând mișcări circulare blânde. Subliniază zonele în care se găsesc petele și/sau ridurile.

Lăsați remediul să acționeze 20 de minute și apoi îndepărtați-l cu multă apă caldă. Utilizați acest remediu de acasă de 1 până la 2 ori pe săptămână

Uleiul de cocos – Datorită protecției împotriva radicalilor liberi (principalele cauze ale oxidării celulare), acest produs luminează pielea întunecată de excesul de lumină solară. Acesta are proprietăți antioxidante care ajută la regenerarea celulelor pielii și o protejează de radicalii liberi. În plus, favorizează și producția de colagen și elastină, motiv pentru care previne și îmbătrânirea prematură a pielii, reducând astfel primele riduri și linii de expresie care pot apărea pe fața noastră.

Bicarbonatul de sodiu – Este un remediu excelent pentru acnee, deoarece ajută la desfundarea porilor pielii și previne acumularea din nou a impurităților în ei. Bicarbonatul este un produs care ajută la reglarea pH-ului dermei, prevenind astfel producția excesivă de grăsime în glandele sebacee.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.