iunie 22, 2024

MedLife preia distribuitorul de medicamente Pharmachem Distribuţie

sursa foto: medlife

Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a aprobat tranzacţia prin care MedLife preia distribuitorul de medicamente Pharmachem Distribuţie.

”Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia prin care MedLife SA preia compania Pharmachem Distribuţie SRL”, a informat autoritatea de concurenţă.

Johnson & Johnson retrage de pe piaţă cinci produse de protecţie solară

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, arată autoritatea de concurenţă.

Grupul Med Life desfăşoară activităţi pe piaţa serviciilor medicale private de sănătate şi pe cea a comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, dar şi în ale domenii, precum servicii de dezvoltare imobiliară, servicii brokeraj şi asigurări, fabricare de dispozitive şi instrumente medicale şi stomatologice.

Pharmachem Distribuţie SRL are ca obiect principal de activitate comercializarea cu ridicata a produselor farmaceutice şi parafarmaceutice.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.