iulie 13, 2024

COSMETRICE- Intense Lift cremă pentru față Produsul Beauty al Anului Cosmobeauty 2024

Emanuela Crina Gheorghiță, co-fondatoare a brandului Cosmetrice, este un exemplu de pasiune și perseverență, reușind să transforme un vis într-o afacere. Alături de soțul ei, căruia îi este profund recunoascătoare pentru sprijinul acordat, Emanuela a construit un brand care a devenit repede cunoscut în domeniul dermato-cosmeticelor.

Cu o carieră academică completă, Emanuela a absolvit Facultatea de Farmacie UMF “Carol Davila”, în prezent urmând studiile doctorale în cadrul aceleiași facultăți, secțiunea botanică farmaceutică. Pe lângă facultatea de farmacie și studiile doctorale, Emanuela a obținut certificări de specializare în formulare cosmetică naturală.

Intrarea Emanuelei în industria cosmetică a fost motivată de dorința de a oferi femeilor produse de înaltă calitate. Ea explică: “Nu m-am gândit la piața aglomerată sau la calcule și cifre. M-am gândit să prezint produsele cercetate de mine și femeilor care au nevoie de ele”. Cu această mentalitate, Emanuela a reușit să se impună într-o industrie competitivă, oferind produse eficiente și naturale care aduc rezultate vizibile.

Unul dintre cele mai remarcabile produse ale sale, crema de față IntenseLift, a câștigat prestigiosul premiu pentru Produsul Beauty al anului 2024 la CosmoBeauty. Acest produs antirid este rezultatul unei cercetări riguroase și este formulat cu un complex antioxidant hidro-lipofilic și un panaceu de ingrediente antirid naturale, toate cu studii clinice proprii și la concentrațiile maxime din studiile clinice respective. Destinată femeilor de peste 30 de ani, IntenseLift cremă pentru față promite rezultate vizibile, reducând ridurile cu până la 33% în doar 29 de zile.

Emanuela explică succesul cremei IntenseLift prin dublul proces de validare clinică: “Fiecare ingredient activ are studii clinice proprii și este prezent în produs în concentrația maximă. Formula finală este, de asemenea, testată clinic, oferind o dublă validare a eficienței sale. Crema poate fi folosită și pe un ten sensibil sau mixt, fiind non-comedogenică și testată dermatologic”. Această rigurozitate științifică și angajamentul pentru calitate au făcut ca IntenseLift să fie recunoscut și apreciat la nivel național.

Pentru Emanuela, îngrijirea pielii este mai mult decât un simplu ritual de frumusețe – este un stil de viață.

“Pentru fiecare femeie, ingrijirea pielii nu reprezinta pierdere de timp sau bani ci o investiție pe termen lung”.  Ea recomandă femeilor să adopte un stil de viață sănătos, să aibă o rutină eficientă de îngrijire a pielii și să păstreze o atitudine pozitivă față de propria frumusețe. În special în sezonul cald, Emanuela sugerează utilizarea unui SPF adecvat fiecărui tip de piele, purtarea de pălării și haine pentru protecție solară, și menținerea unei hidratări corespunzătoare a pielii. “Produsele cu SPF trebuie aplicate ultimele în rutina de skincare, înainte de machiaj. Înainte de produsele cu SPF este bine să folosim produse cu rol antioxidant și hidratant pentru ten, produse lejere, pe bază de apă și cu factor de protecție împotriva poluării din mediul extern,” recomandă Emanuela.

“Pentru a îmbătrâni frumos și pentru a încetini procesul de îmbătrânire, femeile trebuie să își dorească tot ce este mai bun pentru ele. Trebuie să combine nevoia de a avea o piele sănătoasă cu dorința de a avea o piele frumoasă. “, afirmă Emanuela.

Ea încurajează femeile să adopte un stil de viață echilibrat, care să includă toate aspectele care duc la o îmbunătățire a calității vieții din punct de vedere fizic, mental, social și alimentar.

Emanuela Crina Gheorghiță reprezintă un exemplu viu de succes în industria cosmetică, inspirând femeile să îmbrățișeze frumusețea naturală și să aibă grijă de sănătatea pielii lor în fiecare etapă a vieții. Prin pasiunea sa pentru știință și frumusețe, Emanuela continuă să dezvolte produse inovatoare și eficiente, sprijinind frumusețea și sănătatea tuturor femeilor. Succesul cremei IntenseLift și recunoașterea sa ca Produsul Beauty al anului 2024 sunt doar începutul unei cariere remarcabile în industria cosmetică.

“Povestea mea, doresc să devină o sursă de inspirație pentru toate femeile care doresc să își urmeze pasiunea și să o transforme într-o realitate la superlativ”. Cu dedicare, inovație și o viziune clară, Emanuela continuă să ofere industriei cosmetice, produse tratament, care nu doar îmbunătățesc aspectul pielii, dar și sănătatea acesteia. Succesul cremei IntenseLift este doar un exemplu al impactului pozitiv pe care Emanuela îl are în viețile femeilor, și promite să continue această tradiție de excelență și inovație.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.