Apa japoneză, rețeta ideală pentru a nu te mai opri din slăbit: cum se bea
Rețeta de apă japoneză este preferată de majoritatea femeilor din Japonia atunci când doresc să scape de kilogramele în plus. Preparatul este natural și reușește să ofere organismului atât hidratare, cât și o activare a metabolismului. Apa japoneză acționează ca un detoxifiant, favorizând eliminarea toxinelor. Dacă urmați cura cu apă japoneză veți avea un apetit mai scăzut pentru mâncare și dulciuri.
În afara de faptul că este un excelent remediu naturist care luptă eficient împotriva greutății corporale, această băutură normalizează tensiunea arterială, previne formarea cheagurilor de sânge, reduce colesterolul, combate răceala și gripa, combate inflamațiile, îmbunătățește circulația sângelui, ne ajută în afecțiuni ca: artrita și guta, previne înfundarea arterelor prevenind bolile cardiovasculare, îmbunătățește digestia, stimulează bila.
Salată taco cu pește și dressing de avocado
Rețeta de preparare:
– un litru de apă plată
– 5 – 6 felii de ghimbir
– zeama de la o lămâie medie
Punem apa la fiert, iar când aceasta va da în clocot adăugăm feliile de ghimbir și stingem focul. Așteptăm ca să se răcească și adăugăm zeama de lămâie. Consumăm regulat această băutură, care ne va ajuta să ne îmbunătățim sănătatea și pentru a scăpa de kilogramele în plus.
Cum se bea?
Punem apa la fiert, iar când aceasta va da în clocot adăugăm feliile de ghimbir și stingem focul. Așteptăm ca să se răcească și adăugăm zeama de lămâie. Consumăm regulat această băutură, care ne va ajuta să ne îmbunătățim sănătatea și pentru a scăpa de kilogramele în plus.
Recomandat este să consumăm 3 căni zilnic după mese.
Apa japoneză nu are contraindicații, însă dacă puneți miere și aveți diabet, nu vă este recomandată.
În timpul curei cu apă japoneză veți remarca că veți merge des la toaletă, preparatul fiind și un bun diuretic, ajutând la eliminarea reținerilor de apă.