Tiramisu de post, o rețetă numai bună de preparat în aceste zile
Ingrediente
- 200 g nuci
- 100 g migdale
- 5 curmale
- 30 g boabe de cacao
- 300 g caju
- 2 păstăi de vanilie
- 200 g unt de cocos
- 100 ml lapte de soia
- 50 gr pudră de roşcove
- fulgi de cocos
Gulii umplute – o rețetă care îți va aduce primăvara în casă
Mod de preparare
Înmoaie nucile şi caju-ul în apă caldă. Ţine-le timp de o oră, apoi nucile, migdalele şi boabele se cacao se mixează în blender până când se obţine o pastă. Pasta respectivă va fi blatul pentru tiramisu şi se întinde într-o tavă tapetată cu fulgi de cocos.
Între timp, se prepară crema tot la blender. Amestecă caju, curmale, pudra de roşcove şi laptele de soia. Vei obţine un amestec omogen, care se toarnă peste blatul de tiramisu.
Bagă la frigider tava şi lasă câteva ore. Poţi băgă şi la congelator pentru 50 de minute, dacă vrei să serveşti mai repede desertul.
Poftă bună!