iulie 5, 2024

Salată taco cu pește și dressing de avocado

sursa foto: healthyfitnessmeals

Salatele sunt întotdeauna alegeri ușoare, sănătoase și rapide pentru a prepara o cină sau un prânz delicios. Astăzi vă recomandăm o rețetă delicioasă cu pește și dressing de avocado:

Ingrediente

  • 2 bucăți file de pește
  • 1 lime
  • 1 linguriță chimion
  • salată verde sau salată Romaine
  • 1 conservă fasole roșie
  • 150 g cheddar
  • 2 roșii
  • 2 lipii sau tortilla
  • sare
  • piper
  • Pentru dressing:
  • 1 avocado bine copt
  • 150 g iaurt
  • 2 căței de usturoi
  • 2 lingurițe zeamă de lămâie
  • 1 linguriță miere

Mod de preparare

Pentru început, ne vom ocupa de pește. Spălați file-urile de pește și asezonați cu sare și piper. Înveliți-le în folie de aluminiu și dați-le la cuptor pentru 30-35 de minute. Puteți folosi orice pește vă place: păstrăv, somon, șalău etc. Îl puteți pregăti și pe grătar sau în tigaie.

Spălați și rupeți salata cu mâna. Clătiți boabele de fasole cu apă rece. Dați brânza cheddar pe răzătoare. Încălziți puțin lipiile, cât să devină crocante, după care tăiați-le fâșii. Tăiați roșiile felii, după ce le-ați spălat.

Mai departe, trebuie doar să preparați dressingul. Curățați avocado și usturoiul și puneți toate ingredientele în blender. Mixați până când obțineți o pastă cremoasă. Asezonați cu sare, piper și zeamă de lămâie după gust.

Pentru a asambla salata, puneți pe o farfurie un pat de salată verde. Așezați celelalte ingrediente sub formă de fâșii. Adăugați dressing deasupra și felii de lime dacă vreți să stropiți salata.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.